Lieve Lezer,

In een korte tijd heb ik een grote passie ontwikkeld voor het roeien en de hele wereld eromheen. Omdat schrijven een andere passie van me is wil ik deze twee combineren en met jou delen waar ik zo enthousiast van word.

Ik bied jou een kijkje in de studentenroeiwereld. Roeien, pijn lijden, feest vieren, commissies runnen, knorren of juist lekker corporaal ‘als je das maar goed zit’…ik schrijf erover! Om mijn woorden kracht bij te zetten komt er bij elk geschreven stuk een foto van mijn hand.

Naast dit alles doe ik iets speciaals. Ik tackle ook de minder leuke aspecten van deze wonderlijke wereld. Hoe gaan roeiers om met prestatiedruk?  Hoe zwaar is het voor een lichte pik (een roeier in het lichte roeiklassement) om deze maand weer op gewicht te komen? Hoe blijf je als kleine vereniging overeind in de studentenroeiwereld? Hoe gaan corporale verenigingen met zogenoemde ‘knorren’ om?

Door middel van interviews met roeiers, bestuursleden en deskundigen geef ik antwoord op deze en andere vragen. Omdat dit blog ook bedoeld is voor mensen die niet roeien, zal ik overal uitleg verschaffen. (Klik op de woorden voor meer uitleg!)

Is er iets waar jij graag meer over wilt weten en dat goed binnen dit thema past of heb je een onderwerp dat je graag aangekaart zou willen zien? Ken jij een roeier of roeister met een verhaal dat verteld moet worden? Laat het me weten en stuur een berichtje naar: studentenroeiwereld@gmail.com.

Veel leesplezier!

Camila Bennink

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s